Καθαρισμός & προμήθεια αναλωσίμων

Αποστολή σε φίλο

Η υγιεινή και ασφάλεια είναι το πρώτιστο μέλημα μας.

Η ALTER EGO Α.Ε. παρέχει υπηρεσίες επαγγελματικού καθαρισμού για κάθε είδους εγκατάσταση (κτίρια γραφείων, αλυσίδες καταστημάτων, νοσοκομεία, εμπορικά κέντρα, κέντρα διανομής, βιομηχανικοί χώροι, εκπαιδευτικοί χώροι, κ.ά.). Στόχος μας είναι να προτείνουμε στον πελάτη ένα πρόγραμμα που να ανταποκρίνεται και να προσαρμόζεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις πραγματικές του ανάγκες (customized cleaning maintenance), αφού πρώτα τις αξιολογήσουμε και τις κατανοήσουμε. 

Η εταιρία διαθέτει πολυετή εμπειρία στον τομέα αυτό, απασχολώντας έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό. Επιπλέον, οι υπάλληλοι καθαρισμού της εταιρίας, καθώς και οι συνεργάτες αξιολογούνται και υπόκεινται σε διαρκή εκπαίδευση, ενώ ο εξοπλισμός συνεχώς ανανεώνεται και εκσυγχρονίζεται με παράλληλη αξιοποίηση νέων υλικών, που επιλέγονται βάσει των απαιτούμενων προδιαγραφών που έχουν οριστεί από αρμόδιους φορείς. Όλα τα παραπάνω συμβάλλουν στη συνεχή βελτίωση του τρόπου καθαρισμού και κατά συνέπεια του τελικού αποτελέσματος.

Επιπλέον, σε κάθε έργο ένας έμπειρος Account Manager αναλαμβάνει την ευθύνη των επικοινωνιών και τη διαχείριση των αιτημάτων του πελάτη, πραγματοποιώντας συνεχείς εποπτικούς ελέγχους της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών, οι οποίες θα πρέπει να ανταποκρίνονται στα πρότυπα μας.

Μεταξύ άλλων, πραγματοποιούνται τα εξής:

 • Συντήρηση καθαρισμού γραφείων, εμπορικών χώρων, εκπαιδευτικών κέντρων, νοσηλευτικών ιδρυμάτων,βιομηχανικών  χώρων, αποθηκών, κ.ά.
 • Αρχικοί & γενικοί καθαρισμοί κτιρίων
 • Καθαρισμοί εξωτερικών χώρων    
 • Καθαρισμός υαλοπινάκων
 • Ειδικευμένες υπηρεσίες καθαρισμού (μοκέτες, περσίδες, υφάσματα επίπλων, spay buff, κρυσταλλοποιήσεις μαρμάρων/μωσαϊκών, αφαίρεση graffiti, κ.ά.)

Επίσης, η ALTER EGO Α.Ε. προσφέρει ευρεία γκάμα αναλωσίμων για τους χώρους υγιεινής των πελατών της. Για την παροχή του καλύτερου δυνατού κόστους, πραγματοποιεί διαρκώς έρευνα αγοράς για το σύνολο των προϊόντων που εμπορεύεται και παρέχει προς τους πελάτες της. Οι λύσεις που προτείνονται είναι πάντα προσαρμοσμένες (customized solutions) στις ανάγκες της κάθε επιχείρηση. Οι προτάσεις μας καλύπτουν ένα εύρος προϋποθέσεων όπως: την τήρηση της υγιεινής, τη μείωση των σχετικών λειτουργικών εξόδων, ανθεκτικά και οικονομικά προϊόντα υγιεινής, εύκολα στη συντήρηση και στην ανατροφοδότηση, με παράλληλη ευκολία χρήσης.

Η εταιρία μας τροφοδοτεί και παραδίδει στις εγκαταστάσεις του πελάτη μία σειρά προϊόντων όπως:

 • Χαρτικά και αναλώσιμα χώρων υγιεινής
 • Υλικά καθαριότητας 
 • Είδη γενικής και οικιακής χρήσης 
 • Αρωματικά χώρου, απολυμαντικά, κρεμοσάπουνο κλπ.
 • Συσκευές χαρτιού με παροχή χρησιδανείου ή αγοράς 
 • Ευρεία γκάμα αξεσουάρ χώρων υγιεινής 
ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΩΝ ΜΑΣ
EUROBANK
ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
DUPONT
ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ
ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ
BRISTOL-MYERS SQUIBB
CARGLASS
NEOTEX
KEYTOURS
SINGULAR LOGIC
ATHENS HEART
KPMG
MACCANN