Το Όραμα και οι Αξίες μας

Αποστολή σε φίλο

Στην ALTER EGO A.E. πρώτη μας προτεραιότητα είναι ο άνθρωπος.

Το όραμα της ALTER EGO Α.Ε. που παραμένει αναλλοίωτο στο χρόνο είναι:

  • Η δημιουργία και η ανάπτυξη ενός οργανισμού που θα αποτελεί προτιμητέο συνεργάτη των κορυφαίων επιχειρήσεων στην Ελλάδα, στις υπηρεσίες FM
  • Η δημιουργία και η ανάπτυξη ενός οργανισμού κοντά στον οποίο οι εργαζόμενοι θα βρουν μόνιμη και σταθερή δουλειά αλλά και διέξοδο στις οικονομικές, διοικητικές και κοινωνικές φιλοδοξίες τους.
  • Η δημιουργία και η ανάπτυξη ενός οργανισμού κοντά στον οποίον οι επενδυτές - οι μέτοχοι - θα βρουν δικαίωση για την εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλουν την εταιρία.

Στην εταιρία μας λειτουργούμε με γνώμονα τις παρακάτω αξίες, οι οποίες καθορίζουν τον τρόπο με τον οποίο παρέχουμε τις υπηρεσίες μας κάθε μέρα.

Προτεραιότητα στον πελάτη
Οικοδομούμε ισχυρές και μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες μας έχοντας ως πρώτιστο μέλημά μας την άριστη εξυπηρέτηση αυτών και την προστιθέμενη αξία στις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Ακεραιότητα
Απαιτούμε από τους συναδέλφους, τους προμηθευτές και τους συνεργάτες μας τα υψηλότερα πρότυπα ηθικής. Επικοινωνούμε ανοιχτά και με ειλικρίνεια, επιδεικνύοντας εντιμότητα στη συμπεριφορά και στις πράξεις μας.

Άνθρωπος, περιβάλλον, υγεία και ασφάλεια
Η ανθρώπινη ζωή βρίσκεται στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας. Παράλληλα εστιάζουμε στη διαρκή βελτίωση των συστημάτων και των διαδικασιών προάσπισης του περιβάλλοντος, της υγείας και της ασφάλειας στον εργασιακό χώρο, συμμορφούμενοι με τη νομοθεσία και θέτοντας αυστηρά κριτήρια τόσο σε εμάς, όσο και στους συνεργάτες μας.

Ενότητα
Οι άνθρωποι είναι τα θεμέλια μιας εταιρίας. Και στην ALTER EGO Α.Ε., το αναγνωρίζουμε. Αντιμετωπίζουμε ο ένας τον άλλο με σεβασμό, ανεξάρτητα από τη θέση και το ρόλο του κάθε υπαλλήλου στην εταιρία, ενώ παράλληλα ενεργούμε με επαγγελματισμό.

Καινοτομία - Συνεχής βελτίωση
Αναζητούμε συνεχώς νέες ιδέες και προτάσεις, υιοθετώντας  καινοτόμες λύσεις, που αποτελούν καθοριστικό παράγοντα της ανάπτυξής μας. Μέσα σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο οικονομικό, κοινωνικό και τεχνολογικό περιβάλλον, η αλλαγή και η καινοτομία είναι προκλήσεις, στις οποίες ανταποκρινόμαστε με γνώμονα την εξέλιξη και τη διάκριση.

ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΩΝ ΜΑΣ
EUROBANK
ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
DUPONT
ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ
ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ
BRISTOL-MYERS SQUIBB
CARGLASS
NEOTEX
KEYTOURS
SINGULAR LOGIC
ATHENS HEART
KPMG
MACCANN