E-Employee E-Customer
EL
EN

Η Alter Ego

Ποιοί Είμαστε

Είμαστε η ALTER EGO, ένας από τους σημαντικότερους παρόχους Integrated Facility Management (IFM) υπηρεσιών. Μέσω των υπηρεσιών μας εξασφαλίζουμε στους πελάτες μας εξοικονόμηση κόστους και συμβάλλουμε στην επιχειρηματική και επιχειρησιακή ανάπτυξή τους, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουμε στους χρήστες των εγκαταστάσεων - εργαζομένους, πελάτες, ευρύ κοινό - μία άριστη εμπειρία. Πιστεύουμε ότι η άριστη εμπειρία του χρήστη είναι σημαντική για την μακροπρόθεσμη επιτυχία της εταιρίας μας, γι' αυτό που ονομάζουμε βιώσιμο επιχειρείν.

Η ALTER EGO έχει πολυετή και δυναμική παρουσία στο χώρο του εγχώριου IFM. Είμαστε από τις πρώτες εταιρίες που δραστηριοποιήθηκαν στην αγορά του IFM στη χώρα μας και μας εμπιστεύονται περισσότερες από 65 κορυφαίες ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα. Η επιχειρηματική μας φήμη εκτείνεται και στο εξωτερικό, όπου οι μεγαλύτερες διεθνείς εταιρίες στην αγορά του Real Estate, Property Management και Facilities Management, μας επιλέγουν για την υλοποίηση των έργων τους στην Ελλάδα.

Πώς ξεκινήσαμε 

Ξεκινήσαμε τη διαδρομή μας το 1986  ως πάροχος υπηρεσιών φροντίδας στο σπίτι σε θέματα τεχνικής υποστήριξης, νοικοκυριού και υγείας, παρέχοντας τη δυνατότητα 24ωρης βοήθειας στους ασφαλισμένους της εταιρίας Ευρωπαϊκή Πίστη, επονομαζόμενη σήμερα Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη.

Σήμερα δίνουμε δυναμικά το παρόν στην αγορά του εγχώριου IFM, ως αποτέλεσμα της επιμονής μας για εξέλιξη και της πολυετούς εμπειρίας μας και εξειδίκευσης στη διαχείριση εγκαταστάσεων υψηλής υγειονομικής σπουδαιότητας και υψίστης ασφαλείας και πολυπλοκότητας.

Είμαστε ιδρυτικό μέλος του Ελληνικού Συνδέσμου για την Ολοκληρωμένη Διαχείριση Εγκαταστάσεων (Hellenic Facility Management Association) και πάνω απ’ όλα μία εταιρία που ανήκει στην Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη Μ.Α.Α.Ε.

Με μια Ματιά το Ταξίδι της Εξέλιξης

1986, ΙΔΡΥΣΗ

Ιδρύουμε την ALTER EGO ως κέντρο αναβάθμισης της ποιότητας ζωής των ασφαλισμένων στη μητρική εταιρία.

1996

Εγκαινιάζουμε την παροχή υπηρεσιών Β2Β: καθαρισμός - τεχνική συντήρηση - απεντόμωση/μυοκτονία.

2008

Προσθέτουμε νέες υπηρεσίες Β2Β: Security - Catering - Συντήρηση Κήπων.

2010

Υπογράφουμε το 1ο συμβόλαιο Integrated Facility Management και προσθέτουμε νέα υπηρεσία Relocation Management.

2011

Συνάπτουμε την 1η συνεργασία με πολυεθνική εταιρία Real Estate.

2013

Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες Waste Management.

2014

Ξεκινάμε την πρώτη συνεργασία με ιδιωτική υγειονομική μονάδα (νοσοκομείο).

2016

Προσθέτουμε νέα υπηρεσία First Aid.

2017

Ιδρύουμε την Partner Hotel και ξεκινάμε δυναμικά την παροχή υπηρεσιών IFM σε ξενοδοχεία.

quote

Η αξιοπιστία μας είναι προϊόν σκληρής δουλειάς και συνέπειας.

ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ

Στην ALTER EGO προτεραιότητα είναι ο άνθρωπος

sunrise
client_first

ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ

client_first

ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ

client_first
ΦΙΛΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ 
client_first

ΣΥΝΕΠΕΙΑ

client_first

ΠΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

Το όραμα της ALTER EGO που παραμένει αναλλοίωτο στο χρόνο είναι:

  1. Η δημιουργία και η ανάπτυξη ενός οργανισμού που θα αποτελεί προτιμητέο συνεργάτη των κορυφαίων επιχειρήσεων στην Ελλάδα, στις υπηρεσίες FM.
  2. Η δημιουργία και η ανάπτυξη ενός οργανισμού κοντά στον οποίο οι εργαζόμενοι θα βρουν μόνιμη και σταθερή δουλειά αλλά και διέξοδο στις οικονομικές, διοικητικές και κοινωνικές φιλοδοξίες τους.
  3. Η δημιουργία και η ανάπτυξη ενός οργανισμού κοντά στον οποίον οι επενδυτές - οι μέτοχοι - θα βρουν δικαίωση για την εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλουν την εταιρία.

Eταιρικό Προφίλ

Η εταιρική μας κουλτούρα και φιλοσοφία είναι συνώνυμη της αξιοπιστίας.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Oι άνθρωποί μας

Οι άνθρωποί μας είναι η ALTER EGO και αποτελούν το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα, γι’ αυτό η ικανοποίηση όλων, μηδενός εξαιρουμένου, είναι η δική μας δέσμευση. Για να μπορεί να επιτευχθεί αυτό φροντίζουμε να είμαστε μια άρτια δομημένη εταιρία, προσανατολισμένη τεχνολογικά στο μέλλον, με συνεχή εκπαίδευση και ευχάριστο και δημιουργικό περιβάλλον. Ως εκ τούτου διαχρονικά στηρίζουμε:

  • το αξιόπιστο επιχειρείν
  • το σταθερό εργασιακό περιβάλλον
  • τη δυνατότητα εξέλιξης και προσωπικής ανάπτυξης με ένα δομημένο μοντέλο επαγγελματικής ανέλιξης ίσων ευκαιριών, με την εφαρμογή των αρχών της αξιοκρατίας, της διαφάνειας και της εξάλειψης των στερεοτύπων
  • την εργασιακή ασφάλεια με ένα άρτια σχεδιασμένο και εφηρμοσμένο σύστημα διαχείρισης υγείας και ασφάλειας προσωπικού
  • την κουλτούρα διά βίου μάθησης, προσφέροντας συνεχή και εξειδικευμένη εκπαίδευση
  • την ομαδικότητα, ενθαρρύνοντας την αμοιβαία εμπιστοσύνη και συνεργασία

Γιατί πάνω από όλα λειτουργούμε σαν οικογένεια, προσφέροντας υποστήριξη, φροντίδα και συνέπεια.

<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
</head>
<body>

</body>
</html>

<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
</head>
<body>

</body>
</html>

<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
</head>
<body>

</body>
</html>

<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
</head>
<body>

</body>
</html>

Γιατί να επιλέξετε την ALTER EGO

Office Employ

Είμαστε αξιόπιστοι και έντιμοι σε όλες μας τις συναλλαγές απέναντι σε εργαζομένους, πελάτες και συνεργάτες.

Οι πελάτες, μας εμπιστεύονται και διατηρούν μακροχρόνιες συνεργασίες μαζί μας, με μέσο χρόνο διάρκειας συμβολαίου τα 8,2 χρόνια.

Διαχειριζόμαστε εγκαταστάσεις που ξεπερνούν το 1.000.000 τ.μ., αναβαθμίζοντας την εργασιακή καθημερινότητα για 15.000 και πλέον εργαζομένους και την εμπειρία χρήσης κοινόχρηστων χώρων περισσοτέρων από 26.000.000 επισκεπτών.

Έχουμε 37 χρόνια εμπειρίας στην ελληνική αγορά. 

Ανήκουμε στην Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Ασφαλιστική Εταιρία.

Προσφέρουμε 24ωρη υποστήριξη στους πελάτες μας.

Έχουμε αναπτύξει ευρεία γκάμα υπηρεσιών IFM, 20 στο σύνολο και επιπλέον δημιουργούμε custom υπηρεσίες που δίνουν λύσεις σε μεμονωμένες ανάγκες.

Είμαστε η πρώτη εταιρία FM που επιτυχημένα εισήγαγε υπηρεσίες relocation management και integrated housekeeping services στην Ελληνική αγορά.

Εξελισσόμαστε διαρκώς, δεν επαναπαυόμαστε σε παλιές πρακτικές και αναζητούμε τον νεοτερισμό σε όλες μας τις διαδικασίες, πιστοποιήσεις και υπηρεσίες.

Δημιουργούμε ομάδες εργασίας που εργάζονται για τους πελάτες μας με αίσθημα ευθύνης, τηρώντας πρωτόκολλα, εντός του πλαισίου που ορίζουν οι νόμοι και πρωτίστως ομάδες που παίρνουν χαρά και ικανοποίηση από την εργασία που προσφέρουν.

Το 98% των πελατών μας απαντάει ότι είναι ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες που λαμβάνουν (έρευνα ικανοποίησης 2021).

Χρησιμοποιούμε τον πλέον εξελιγμένο εξοπλισμό και τα πιο σύγχρονα μηχανήματα, μειώνοντας το κόστος υλοποίησης έως και 5%.

Επενδύουμε σε νέες τεχνολογίες και διατηρούμε σύγχρονο και πιστοποιημένο μηχανογραφικό περιβάλλον που υποστηρίζει όλες τις δραστηριότητες της εταιρίας.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αλλαγή συγκατάθεσης Cookies Ανάκληση συγκατάθεσης Cookies