Διαχείριση & τεχνική συντήρηση κτιρίων

Αποστολή σε φίλο

Η προληπτική συντήρηση περιορίζει τις βλάβες των εγκαταστάσεων σας.

Η διαχείριση και προληπτική συντήρηση των κτιριακών εγκαταστάσεων αποτελεί υπηρεσία μείζονος σημασίας για την ALTER EGO A.E., αποσκοπώντας τόσο στη διατήρηση της απρόσκοπτης λειτουργίας των κτιρίων, όσο και στην ελαχιστοποίηση πιθανών βλαβών. Η ομάδα εργασίας της εταιρίας διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία και τεχνική κατάρτιση, ώστε να μπορεί να επιλύει κάθε τεχνικό ζήτημα, ενώ η διαχείριση και η τεχνική συντήρηση των κτιριακών εγκαταστάσεων πραγματοποιούνται με άρτια οργάνωση και ασφάλεια από το εκπαιδευμένο για αυτό προσωπικό, πάντα βάσει των προτύπων ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 και OHSAS 18001.

Η εταιρία μας θέλοντας να ενισχύσει την θέση της στην Ελληνική αγορά, αλλά και να  χτίσει μία ισχυρή και αμοιβαίου οφέλους συνεργασία με τους πελάτες της,  αξιοποιεί και αναπτύσσει FMS software και συγκεκριμένα το λογισμικό VORTEX, από το οποίο εξάγονται προγράμματα, καθώς και εντολές εργασίες για όλους τους συνεργάτες πανελλαδικά, ενώ κρατείται και ηλεκτρονικό αρχείο συντήρησης για την κάθε εγκατάσταση με το ιστορικό και τις προληπτικές ή κατασταλτικές συντηρήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί. Μέσω αυτού δίνεται επίσης η δυνατότητα για πλήθος τεχνικών και οικονομικών αναφορών, καθώς και δεικτών απόδοσης, ενώ δίνει τη δυνατότητα καταγραφής βλαβών από τον πελάτη σε πανελλαδικό επίπεδο και ενημέρωση της βάσης δεδομένων σε πραγματικό χρόνο.

Επιπλέον σε κάθε έργο ένας έμπειρος Account Manager αναλαμβάνει την ευθύνη των επικοινωνιών και τη διαχείριση των αιτημάτων του πελάτη. Ωστόσο συμπληρωματικά του Account Manager και με σκοπό να εξασφαλίζουμε την αδιάλειπτη εξυπηρέτηση των πελατών μας, έχουμε δημιουργήσει ένα 24/7/365 τηλεφωνικό κέντρο υποστήριξης, που λειτουργεί βάσει του προτύπου ISO 9001/2008, με στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών. Μέσω του πενταψήφιου κωδικού 18 123 διασφαλίζουμε ότι οι πελάτες μας θα έχουν 24ωρη πρόσβαση στις υπηρεσίες μας καλύπτοντας οποιαδήποτε έκτακτη ανάγκη τους.  

Η τεχνική συντήρηση και διαχείριση καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων και εξοπλισμού που αφορά μεγάλα κτιριακά έργα, όπως κτίρια γραφείων, βιομηχανικά κτίρια, εμπορικά συγκροτήματα, νοσοκομεία, logistics, κλπ και ειδικές εγκαταστάσεις όπως :

  • Clean rooms
  • Βιομηχανική Ψύξη
  • Βιολογικοί καθαρισμοί
  • Βιομηχανικοί και Κτιριακοί αυτοματισμοί
  • Γραμμές παραγωγής   
ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΩΝ ΜΑΣ
EUROBANK
ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
DUPONT
ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ
ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ
BRISTOL-MYERS SQUIBB
CARGLASS
NEOTEX
KEYTOURS
SINGULAR LOGIC
ATHENS HEART
KPMG
MACCANN